Selecteer een pagina

Project:
Landschappelijke visie op entrees

Locatie:
Gemeente Steenbergen

Realisatie:
Vanaf 2018

Opdrachtgever:
Gemeente Steenbergen

Landschapsvisie op entrees, Steenbergen

Het doortrekken van de snelweg A4 ter hoogte van Steenbergen heeft impact op de lokale infrastructuur, het landschap en de beleving daarvan. De gemeente Steenbergen heeft Burobol gevraagd om vanuit een landschappelijke visie de entrees van haar kernen aantrekkelijker en herkenbaar te maken. Burobol heeft op basis van een landschappelijke analyse een visie opgesteld, zodat elke opwaardering van een entree ook leidt tot versterking van landschappelijke structuren. De visie wordt per entree uitgewerkt tot een uitvoeringsgericht ontwerp, waarbij Burobol adviseert en coördineert tot en met realisatie.